Vi lagar mat från grunden med lokala och ekologiska råvaror så långt de är möjligt. Vi arbetar utifrån säsong därför ändras våra menyer. Vi erbjuder allt plockbrickor till privat kock som kommer hem till dig och lagar mat på plats.
Hittar du inte vad du söker så sätter vi gärna ihop ett förslag utifrån dina önskemål.
Kontakta oss genom formuläret nedan så hjälper vår kock Micke dig att skräddarsy din meny.
Menyförslag:
Med reservation för att menyn kan behöva justeras utifrån säsong.
Varmrätter:
Varmrätt 1:
Pestobakad svensk majskycklingfilé med ugnsrostade lokala rotfrukter/potatis. Serveras med bröd från Jeuthes bageri, sallad och en kall sås på kryddkraft från Risbergs Fårgård.
Pris: 190kr/person
Varmrätt 2:
Svensk ugnsstekt kycklingklubba kryddad South River Chili BBQ-rub med ljummen quinoa på bland annat sötpotatis, pumpakärnor och kallpressad
rapsolja. Serveras med bröd från Jeuthes bageri,
sallad och en mustig tomatsås.
195 kr/person
Varmrätt 3:
Lättrimmad torskrygg med smörstekt spetskål, brynt kaprissmör och stomp på potatis från Svansele med västerbottenost i. Serveras med bröd från Jeuthes bageri och sallad.
249 kr/person
Varmrätt 4:
Lågtempererad norrländsk ryggbiff på en bädd av smörstekt röd spetskål med rosmarinsrostad potatis och rödvinssås. Serveras med bröd från Jeuthes bageri och sallad.
299 kr/person
Desserter:
Dessert 1:
Chokladmousse på chokladdoppat tunnbröd från Alterheden med baconcrisp
från Rusksele.
85 kr/person
Dessert 2:
Cheesecake gjord på Västerbottensost med hjortronsylt från Jokkmokksbär.
95 kr/person
Dessert 3:
Änglamat (Änglamat eller giftas, är en dessert bestående av vispad grädde, sylt och kaksmulor)
59 kr/person
Övrig information:
Även förrätt kan ordnas vid intresse, meddela de i förfrågan.
Ni bestämmer själva hur många rätter som önskas. Samma rätter serveras till samtliga i sällskapet.
Meddela eventuella allergier. Priset är inklusive moms och arbetstiden är inräknad i priset.
Bokning ska ske senast två veckor innan planerat evenemang.
Pris och bokningsvillkor för cafeét:
Enbart lokalen 1500 kr.
2500 kr inklusive dukning, städ och personal. Kostnad för mat och dryck tillkommer.
Sittande max 40 personer.